Juwelier Denys & Co is gevestigd in het mooie Brasschaat, in de rook van Antwerpen.

In onze winkel kun je terecht voor verschillende diensten.

Kom naar onze winkel voor de mooiste sieraden, of laat je oude horloges en sieraden nakijken en opknappen. Daarnaast kun je oude zilveren en gouden sieraden, horloges, munten en gebruiksvoorwerpen aan ons verkopen. Wij kunnen de waarde van juwelen voor je bepalen en deze indien gewenst van je overnemen.

Denys & Co is ontstaan door een samenwerking tussen Karen de Kimpe en Francis Denys. Karen heeft al meer dan 35 jaar ervaring als juwelier in goudsmederij en goudhandelaar. In eerste instantie adviseert zij klanten, bespreekt waarde of herstelkosten, maakt correcte offertes aan de best mogelijke condities en weet als geen ander welk juweel bij je past.
Francis Denys komt uit een echte ondernemersfamilie. Firma Denys is een Antwerpse handelsmaatschappij die werd opgericht in 1904. Gefascineerd door edele materialen en schoonheid startte Francis Denys samen met Karen De Kimpe in 2018 de juwelierszaak Denys & Co in zijn geboortedorp Brasschaat. Wil je meer weten over onze sieraden en de andere mogelijkheden? Kom dan langs in onze winkel.

Verkoop van juwelen

Aankoop van juwelen

Aankoop van goud