Onze juwelierszaak biedt veel verschillende services.

Voor alles wat met goud, zilver, sieraden en horloges te maken heeft kun je bij ons terecht. De winkel in Brasschaat wordt bemand door Karen de Kimpe. Een ervaren juwelier die kan adviseren op gebied van waarde, herstelkosten en kan helpen met het uitkiezen van sieraden. Ons motto is dan ook: “Juwelen koop en verkoop je in vertrouwen met advies en service”.

Aankoop van goud

Heb je gouden sieraden of voorwerpen die je nooit gebruikt? Wat veel mensen niet weten is dat je deze kunt verkopen aan juweliers. Zo krijg jij er een mooi bedrag voor terug en kunnen wij het goud om laten smelten en gebruiken voor nieuwe juwelen. Naast sieraden kun je ook gouden horloges en munten verkopen in onze winkel.

Aankoop van zilver

Veel mensen hebben zilveren lepeltjes, munten, horloges of sieraden in de kast liggen die ze nooit gebruiken. Kom met jouw zilveren items naar onze winkel en wij kopen ze van je over. Dan kun je van het geld iets moois kopen en kunnen wij het materiaal gebruiken om nieuwe ontwerpen te realiseren.

Taxatie

Heb je een sieraad of horloge in de kast liggen, waarvan je de waarde zou willen weten? Onze ervaren taxeurs kunnen je helpen. De waarde van een sieraad of horloge hangt vaak van veel factoren af. Zoals het merk, materiaal, conditie en eventuele edelstenen. Bezoek voor een taxatie van jouw sieraden onze winkel, dan weet je gelijk wat ze waard zijn.

Verkopen van oude juwelen

Wij taxeren uw juwelen stuk per stuk. Soms zijn uw juwelen meer waard dan hun gewicht in goud (of diamant). Wij maken, vrijblijvend, een gedetailleerde offerte. Die is natuurlijk wel gebonden aan de dagprijs van het goud. Verkoopt u later dan kunnen onze prijzen zowel gestegen als gedaald zijn.

Kopen wij aan dan betalen we tot €500,00 (de wettelijke limiet) contant uit, het saldo wordt per kerende overgeschreven. Omdat wij correct en reglementair werken volgens de wetgeving vragen we wel afschrift te maken van uw identiteitskaart. Voor munten en andere vormen van edelmetaal volgen we dezelfde werkwijze aan de beste dagprijzen.

Voor grote, vrijblijvende taxaties, voor bv nalatenschappen vragen we, wanneer er echt, uitzonderlijk veel werk in kruipt een vaste vergoeding van €50,00 die we echter in mindering brengen bij verkoop (of aankoop) door de klant.

Meer informatie